|
Post by Apostolis on Jul 9, 2015 21:47:22 GMT 1
meanwhile,βλεπω τον φιλιπινεζο να κανει quote σε ολες τις φωτο του ρικ στο φωτο κολεξιον και νιωθω την αναγκη να καλεσω την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος γιατι ποιος ξερει τι εχει φαντασιωθει με την φατσα του ρικ ο αλλος...και το θεμα ειναι οτι δεν το κανει ευγενικα,αλλα καθε λιγο και λιγακι γραφει aww και γλυκουλης και προσπαθει να τον καλοπιασει...δν ξερω ισως μπορει να χει τυψεις μετα την μαλακια που τραβαει ενω σκεφτεται τον ρικ να του κανει ουτε που θελω να μαθω τι... #MyBitchPostsAreBack #sorrynotsorry btw αντε να δουμε τι θα κανουμε σημερα #StanSunnyDays #AnticipateSunnyDaysComeback #July2k15 #StanDHolic μου ελειψαν αυτα τα ποστ
|
|
|
Post by myloxyloto on Jul 9, 2015 21:58:03 GMT 1
meanwhile,βλεπω τον φιλιπινεζο να κανει quote σε ολες τις φωτο του ρικ στο φωτο κολεξιον και νιωθω την αναγκη να καλεσω την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος γιατι ποιος ξερει τι εχει φαντασιωθει με την φατσα του ρικ ο αλλος...και το θεμα ειναι οτι δεν το κανει ευγενικα,αλλα καθε λιγο και λιγακι γραφει aww και γλυκουλης και προσπαθει να τον καλοπιασει...δν ξερω ισως μπορει να χει τυψεις μετα την μαλακια που τραβαει ενω σκεφτεται τον ρικ να του κανει ουτε που θελω να μαθω τι... #MyBitchPostsAreBack #sorrynotsorry btw αντε να δουμε τι θα κανουμε σημερα #StanSunnyDays #AnticipateSunnyDaysComeback #July2k15 #StanDHolic το τερμάτισες #μεμοριζ παμεεε #StanSunnyDays D.Holic's jam ρεε ειναι γαματο ακουσε τοοο Τεσπα οι αιωνιες πουτανιτσες μου κανουν καμπακ ♥ when will your faves? ο τζεφρι γιορτασε τα 20.000 ποστ του με τον 1503099ο λογαριασμο που ανοιξε αφου διεγραψε τον προηγουμενο... να φερω τουρτα η να την κρατησω για την μαπα του?
|
|
3,735
7,633
know my love's infinite, nothing i wouldn't do
|
Post by manos on Jul 27, 2015 1:36:50 GMT 1
Το Σύμπλεγμα της αράχνης got us like Btw για ποιον Φιλιππινεζο λεμε;
|
|
|
Post by myloxyloto on Aug 23, 2015 22:16:08 GMT 1
this thread is so dead omg #πανελληνιες2016 βοηθεια
|
|
3,735
7,633
know my love's infinite, nothing i wouldn't do
|
Post by manos on Sept 1, 2015 17:40:37 GMT 1
Ποιοι ειναι ετοιμοι; #10μερεςακομα ;____;
μισω τον Αγιασμο btw μακαρι να μην πηγαινα, αλλα οι γονεις μου ofc αντιθετοι σε οτι λεω παντα
|
|
|
Post by αndreas on Sept 9, 2015 9:15:50 GMT 1
|
|
Dimitris
Retired Administrator
he/him
23,032
38,271
𝐰𝐡𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐮𝐜𝐤 𝐚𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐢'𝐦 𝐚 𝐛𝐫𝐚𝐭
|
Post by Dimitris on Sept 9, 2015 11:07:33 GMT 1
Yay εχουμε ακομα μια μερα
|
|
|
Post by MG on Sept 9, 2015 12:48:08 GMT 1
kalisperma
|
|
|
Post by αndreas on Sept 9, 2015 13:01:13 GMT 1
Mihai can u not
|
|
|
Post by Apostolis on Sept 9, 2015 13:23:33 GMT 1
Αυριο ειναι το μνημοσινο εν τω μεταξυ το σοϊ εχει χωριστει σε 2 στρατοπεδα,το 1 που δν μας χονευει καθολου επειδη ολα θα τα κληρονομησω εγω & η κατερινα ενω το αλλο μας υποστηριζει κ καποιοι αυριο δν θα ερθουν καθολου στο μνημοσινο εν τω μεταξυ η αλλη η καρατσουλαρα που ουτε εγω η πουτανα δν φτανω στο επιπεδο της ειπε πως οσα χρεη αφησε ο πατερας μ να τα πληρωσουν οι κληρονομοι ακουσε κει θρασος η καριολα συγγνωμη χρηστο αλλα γελασα πολυ με αυτο που εγραψες "η καρατσουλαρα που ουτε εγω η πουτανα δν φτανω στο επιπεδο της"
ΚΛΑΙΩ !!!! omfg
|
|